valsag

Vállalkozása ugyan működik, de egyre több problémával kell szembesülnie a cég vezetésének?! Partnereik nem fizetnek időben?! Csökken a vásárlóerő, ezért csökken az árbevétel is?! Ennek következtében a fizetnivalók egyre csak gyűlnek, mely lassan már a cég működését is veszélyeztetik. Sajnos a fenti eseményeket a cég vezetése is csak tehetetlenül tudja nézni!

Ezért felmerül a fontos kérdés: „Be kellene avatkozni, de hogyan?”

Első lépésként lépésként a rendelkezésre álló adatok alapján feltérképezzük a vállalat helyzetét, felmérjük a válság külső és belső okait, meghatározzuk az esetleges veszteségforrásokat, a likviditási pozíciókat, valamint a pénzzé tehető aktívákat is. Ezek után azonosítjuk a válságszakaszt és rávilágítunk a különböző beavatkozási pontokra, melyekre a közösen meghatározott eredmény elérése érdekében szükség van

Utolsó lépésként közreműködünk a létrejött válságstratégia végrehajtásában, ezt független szakértőként felügyelve annak érdekében, hogy a célok elérését biztosító intézkedések a megegyezett formában kerüljenek végrehajtásra. A sikeres helyreállítást követően a további válsághelyzetek elkerülése érdekében pontos, gyors jelzéseket adó számviteli-információs rendszer kiépítésében is segítséget nyújtunk.